Yritystalouden konsultointipalvelut

Trust Partners Oy on talouteen ja muutostilanteisiin erikoistunut konsulttiyritys

Teemme työmme pitkäjänteisen kustannustehokkaasti, analyyttisesti ja realistisesti. Asiakkaamme voivat keskittyä rauhassa omaan erityisosaamiseensa.
Annamme käyttöösi pitkän ja monipuolisen kokemuksen pk-yrityksen hallinnosta, markkinoinnista sekä mediasta. Toimintamme kulmakivenä on luottamuksellisuus niin yksityisiin kuin yrityksesi asioihin liittyen

Mitä me teemme

Trust Partners Oy on v. 2001 perustettu hyvinkääläinen konsulttiyritys. Tarjoamme Sinulle ja yrityksellesi luotettavaa ja analyyttistä asiantuntijapalvelua erikoistuen yritystalouteen sekä ylä- että alamäissä. Voimme toimia normaaleissa haastetilanteissa osa-aikaisena ulkoistettuna talousjohtajana tai kasvun, investoinnin tai muun muutoksen asiantuntijana.

Vuodesta 2006 olemme toimineet myös terveyttämisen asiantuntijana. Toimitusjohtajamme on sertifioitu TMC -konsultti (Turnaround Management Consultant) ja on toiminut lukuisissa erilaisissa terveyttämiseen liittyvissä projekteissa sekä Yrityssuomen talousapu-asiantuntijana valtakunnallisessa palvelussa.

Annamme käyttöösi pitkän ja monipuolisen kokemuksen pk-yrityksen hallinnosta, markkinoinnista sekä mediasta. Toimintamme kulmakivenä on luottamuksellisuus niin yksityisiin kuin yrityksesi asioihin liittyen.